Uncategorized

Eerst was daar de droom. Toen was daar de mogelijkheid. Dan was er de vakantie. Aan het eind van de vakantie was dan zover. De aanschaf van een Mac. Nee, niet die met de gouden M. Wel 3 keer bij de MacMe Store geweest. Wat een feest was dat. Quinty was niet weg te slaan voor de Photobooth met haar filmpjes en videos. Na de beslissing naar de stad gereden en binnen 11 minuten stonden weer buiten.  De weg er naar toe is altijd het leukst. Nu staat ie in huis en is het elke dag genieten. Wat een snelheid en wat een mogelijkheden. Het leukste is toch wel om binnen 40 seconden van opstarten tot online te zijn. Iets wat met mijn laptop op Windows Explorer er minimaal 6 minuten over doet. Een collega zei laatst: een Ferrari rijdt ook lekker. Nou heb ik nog nooit in een Ferrari gereden, maar het spelen op deze iMac is wel een bijzonder geheel. Het was even wennen aan het kleine toetsenbord, maar zo lekker compact. En hoe zie dat er uit?
Advertenties

3 thoughts on “”

  1. Dat moet een wijs man geweest zijn, van die Ferrari! Maar goed, wist je dat je ook grotere en -nog handiger- draadlozere toetsenborden kunt kopen voor je iMac? Nog leuker 😉

  2. Nou, ik ben wel in voor wat Lars adviseert, is vast een hele wijze jongen (of man). Een groter en draadloos toetsenbord. Voor de categorie vrouw met dikke vingers en een iMac verslaving punt nl.Van je wijf, je weet wel, die in haar huissetje achter dat 20 inch scherm.

  3. Mocht je een groter en draadloos toetsenbord overwegen, kijk dan zeker ook even in China. Veel goedkoper, net zo goed en een fractie van de prijs in Nederland. Ook Ebay is een goede bron van goedkope computerspullen.Wil je echter zekerheid voor een paar centen meer, dan raad ik je de S530 van Logitech aan (speciaal voor de Mac):http://www.kenrockwell.com/logitech/images/S530-1500.jpgZelfs ik ben wel gecharmeerd van een Imac trouwens, maar budgetmatig op dit moment voor mij niet de ideale computer. Daarnaast is mijn PC nog maar anderhalf jaar oud, nog lang niet toe aan vernieuwing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s