Pool Boy, zwembad

Heb jij al een Pool Boy?

Met dit mooie weer zoeken we regelmatig verkoeling. Bij ons buitenverblijf maken we, naast het drinken van water, thee en Crave, ook gebruik een zwembad. Dit familiezwembad staat op het gras en het leukste is om van de trampoline in het water te springen. En dan weer uit het zwembad met natte voeten door het gras. Met een tuinslang duurt het ongeveer een uurtje, wil het zwembad redelijk gevuld zijn. Maar het duurt 5 minuten voordat de eerste grassprieten in het water liggen. Gelukkig is er dan the Worlds Greatest Pool Boy. Nee, niet zo’n strakke gast met een ontbloot bovenlichaam en een six-pack. Een zorgzame ruim 30+-er met een lichaam dat geniet van het mooie leven. Met een badmintonracket kan ik heel makkelijk het overtollige gras uit het water scheppen, om zo het zwembad een beetje schoon te houden.

Aan het eind van ons verblijf heb ik de taak om het zwembad leeg te krijgen, maar ja het kleine stopje zorgt er voor, dat het ook weer een uur duurt, voordat het zwembad weer leeg is. Om het laatste beetje water versneld er uit te krijgen, is het optillen van het zwembad het efficiëntst. Gevolg is een enorm waterballet op het gras (alsof het dagenlang heeft geregend) en pijn in mijn onderrug, omdat ik toch denk, dat ik sterker ben, dan een paar liter water in een rubber zwembad. Tja, krijg dat maar eens op de kop.
Gelukkig kan ik er Sunjing opsmeren, zodat mijn rug wat minder pijnlijk aanvoelt. Ik voel ‘m al aankomen: een wat stijve rug. Dinsdag krijg ik weer een Shiatsu massage, dus met mijn rug komt het wel goed. En dat zwembad? Dat wordt binnenkort weer gevuld.
Advertenties

1 thought on “Heb jij al een Pool Boy?”

  1. Leuk verhaal, Martijn. Ik kan mij er wel wat bij voorstellen. Niet dat ik zelf rugpijn krijg of ingesmeerd hoef te worden, maar mijn wederhelft wel, die heeft geregeld hetzelfde.Ik zou heel graag de "crave" energiedrank dat je op de markt brengt willen uitproberen. Als ik het goed heb zitten wij vrij dicht bij elkaar. Jij in Hoogezand en ik in Wildervank.Ik zal mijn emailadres hier op je blog invullen.Deana Wilmink-Martina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s