Het maximale uit mijn weekend gehaald.

Deze zondagavond even de reflectie van de afgelopen 3 dagen, genaamd het weekend. De vrijdagochtend begon relaxed met zijn twee thuis, nadat ik ons kind naar school had gebracht. Daar kwamen we weer terug in het middag voor de toneelstukje over de tweeling Maartje en Saartje, waar ons kind Juf Floor speelde. Ze heeft haar Chocolate Chip verloot onder de kinderen in de klas.

Daarna ben ik op de trein gezet richting Den Haag. Het idee was om mijn ouders op zaterdagochtend op het vliegtuig naar de USA te zetten en dan verder te rijden naar huis.
Op vrijdagavond ben ik nog de Haagsche binnenstad in geweest naar de Papestraat. Daar trad een vriend van mij, Erwin, op met zijn band Xinix . Een leuke rockcoverband.
De Van Halen-solo van Erwin was geweldig.
.
De volgende ochtend vroeg naar Schiphol. Park & Wave en richting de afsluitdijk op een schitterende ochtend in oktober. Lekker rustig op de weg en via Noord-Holland vermeed ik de wegwerkzaamheden. Dit leverde een mooi landschap op.
Toen ik 50 kilometer verwijderd was van huis, kwam de ommekeer van dit weekend. Een telefoontje van mijn moeder. Door een boekingsfout konden mijn ouders niet vliegen. Kort gezegd: ik kon weer terug naar Schiphol. Weer over de afsluitdijk rijden en een paar uur later zaten mijn ouders weer thuis en ik weer in de trein naar Groningen. Tot zover een mooie zaterdag met zijn drie om ons buitenverblijf winterklaar te maken.
Einde van de zaterdag thuis en naar een Surinaams feestje in de buurt. Lekker veel eten en gezelligheid.
De zondag stond in het teken van de 4 mijl van Groningen. Deze kan ik ook aftekenen van mijn lijst. Been there and done that now. In 34:42 minuten liep ik van Haren naar de Vismarkt. Nog nazitten met mijn collega’s en op zondagavond dik verloren met Monopoly. Dit is wel genoeg voor een weekend. Het weekend mag voor mijn part wel langer duren. Zeven dagen of zo. Wat jij?

Gepubliceerd door Martijn van der Horst

mezelf, partner, vader, levensgenieter, softballer, netwerker, ondernemer, blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: