Mijn jaaroverzicht 2010

Het is weer de week van de jaaroverzichten. En zo is 2010 weer voorbij. Een week van terugkijken en plannen maken voor 2011. Ik ben er even voor gaan zitten om alle maanden de revue te laten passeren. Of het is even een kwestie van mijn eigen blogs doorlezen.

Het afgelopen jaar is wel het jaar van alles 2x. Zowel in februari als in september naar business bootcamp geweest. En als of niet op kan in de mei- en de zomervakantie naar Disneyland Parijs met zijn drie. Wat een feest is het om daar te mogen zijn.
Nou ga ik alleen op uitnodiging naar een wedstrijd van FC Groningen. En dit jaar was het 2 keer naar de Euroborg met als tegenstander ADO Den Haag. Wat een toeval dat ik die regio 10 jaar geleden heb verlaten (maar het accent is gebleven).
Een ander lokaal mijlpaal heb ik, voor mijn 40ste verjaardag in november, bereikt en dat is het volbrengen van de 4 mijl van Groningen. Kan ook weer van mijn lijst. Ik ben best sportief , maar dan ga ik toch liever softballen. Ook dit seizoen weer wat leuke wedstrijden en toernooien gespeeld en wat altijd een verrassing is: We zijn weer kampioen geworden.
Aan een aantal dingen kwam een einde. Mijn voorzitterschap bij Caribe, mijn functie als teamleider en mijn tweedehands mobieltjes. Eind september de smartphone van het jaar 2010/2011 besteld: de Samsung Galaxy S. Erg handig. Dataverbruik gaat sneller dan de belminuten. Hoezo heet het nog een mobiele telefoon. Ik ben er blij mee.
Ik kijk graag films, het liefst met veel humor van allerlei soort. In de bioscoop blijft het toch anders. Valentine’s day en Date Night waren erg vrolijk en lachen. Gisteravond nogmaals de Bucket List gezien. Een nadenkertje. Met dochterlief naar de Princess and the frog geweest. En deze week wordt daar aan toegevoegd uit de Disney serie: Rapunzel
De maandelijkse theatersportenavond incl. een wedstrijd geeft mij altijd veel energie en ik kan er mijn energie in kwijt. Deze avonden zullen ook in 2011 weer op het programma staan, net zoals softballen uiteraard.
Over de maanden heen heb ik samen met mijn vriendin deelgenomen aan verschillende workshops en seminars op diverse gebieden: spiritueel, business, succes en financiële vrijheid. En voor januari en april 2011 zijn de data al geblokt in de agenda. Onder het motto: stilstand is achteruitgang of je bent nooit uitgeleerd of Wees dankbaar, maar nooit tevreden.
Ik kijk al altijd naar het schrijven van meer blogs in 2011. In ieder geval heb ik al twee onderwerpen in mijn hoofd voor de maand januari.
2010. It’s been my pleasure. See you in 2011.

Gepubliceerd door Martijn van der Horst

mezelf, partner, vader, levensgenieter, softballer, netwerker, ondernemer, blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: