Wat is blond en succesvol?

image

Vorige week was ik bij de V&D (bestaat al sinds 1887 !!!) en zag ik op de bovenste verdieping een ruim opgezette display van Blond Amsterdam .
Beide bedrijven zijn opgericht door 2 personen, maar de dames van Blond zijn iets korter bezig. Maar zij hebben hun leuke business ook aardig uitgebreid tot over de grens in diverse Europese landen.

En waarom vind ik dit nou zo’n leuk merk. Het komt door de leuke tekeningen en de eenvoud van de afbeeldingen. En het is allemaal zo vrolijk gekleurd. Wat ooit begonnen is met het beschilderen van servies, is nu uitgegroeid met kaarten, badkamerspullen, tassen, beddengoed en zelfs een kinderlijn. Uiteraard met de juiste marketinghulp.

Terug naar de leuke tekening bovenaan deze blog. De dames van Blond hebben hun droom waargemaakt door van hun hobby, leuke tekeningen op servies, een goedlopende business te maken. Het hebben van dromen en doelen geeft een motivatie. En het proces er na toe is geweldig.

Zelf teken ik ook graag, naast de andere dames, bij ons in huis. We hebben ieder ons eigen stijl en dat maakt het ook zo leuk. Onlangs heb ik nog wat visuals getekend voor LETS Hoogezand Sappemeer . En wie weet, zien we nog wel meer leuke tekeningen terug in de toekomst.

Gepubliceerd door Martijn van der Horst

mezelf, partner, vader, levensgenieter, softballer, netwerker, ondernemer, blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: