De pot met goud gevonden

martijn van der horstEindelijk gevonden! Het heeft even geduurd, maar dan heb ik ook wat. Draai maar aan de kraan en het goud zal stromen.

Was alles maar zo makkelijk in het leven. Alleen ben ik van mening dat er genoeg goud is in de wereld. Maar nog geen 5% van de mensen heeft het gevonden. Gelukkig komen er steeds meer mensen bij en daar draagt het internet zijn steentje aan bij.

Online zijn er ontzettend veel mogelijkheden om op een nieuwe manier inkomen te verdienen, zoals via internet- of affiliatemarketing. Daarnaast is het mogelijk via een netwerk een marketingbusiness op te zetten. Zowel online als offline zijn er producten beschikbaar, die deze inkomensgroei kunnen realiseren.

Er wordt steeds meer gekocht via internet en mensen maken veelvuldig gebruik van creditcards. Daarnaast worden creditcards veel gebruikt tijdens de vakantie, eten in restaurants of het kopen van kleding in winkels. Elektronisch betalen en pinnen zijn een gewoonte geworden.

Voor de winkeliers betekent dit, dat zij per transactie een percentage moeten betalen voor de service. Wat als deze winkelier hier op kan besparen en jij een percentage van alle transacties van deze winkel kan verdienen. Dag in, dag uit. Jaar in, jaar uit.

Hieronder alvast een voorproefje van de toekomstmogelijkheden.

En wat vind je er van? Laat een reactie achter. Ik ben benieuwd.

Gepubliceerd door Martijn van der Horst

mezelf, partner, vader, levensgenieter, softballer, netwerker, ondernemer, blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: