Ondernemerschap naast een baan

image

Het jaar 2014 zit er bijna weer op. En zo rond de feestdagen kijk ik altijd terug op de afgelopen 11,5 maanden. Hoogte- en minder hoogtepunten, maar dat bewaar ik voor mijn laatste blog van dit jaar.

Vooruit kijkend naar 2015 staan er allemaal mooie plannen op de agenda, zoals een tripje naar Italië en zomervakantie in Amerika. Een workshop investing & trading, PINC 2015 en meerdere trainingsevenementen.
Daarnaast komt er weer een nieuw Softbal seizoen aan en ik voorzie dat onze verbouwing aan ons huis klaar is, voordat het zomer is.

En als dat nog niet genoeg is, is 2015 het jaar om naast een baan als parttime ondernemer serieus te gaan werken aan de toekomst. Ondanks goede inzet, hard werken, loyaliteit en flexibiliteit bepaalt de bovenste smiley (zie afbeelding) wat er gebeurd met rest van smileys. Zo ook op mijn werk.

Wat kan jij doen om het heft in eigen handen te nemen? Vele experts geven hetzelfde antwoord: word ondernemer. En begin parttime naast je baan.
Onlangs is er documentaire verschenen, genaamd the Rise of the Entrepreneur.

Hier wordt uitgelegd in wat voor snelle tijd we leven en wat te doen aan de toekomst. Er is voor de hardwerkende werknemer een mogelijkheid om het heft in eigen handen te nemen en als je het verlangen hebt, kan ik je laten zien hoe jij de koers van je eigen leven kan bepalen.

Hoe gaat jouw 2015 eruit zien?

Gepubliceerd door Martijn van der Horst

mezelf, partner, vader, levensgenieter, softballer, netwerker, ondernemer, blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: